حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است

سخن روحانی درباره شیوه مبارزه با مفاسد غلط است

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: ما از صحبت رئیس‌جمهور که می‌گوید مبارزه با فساد کار دولت است استقبال می‌کنیم و اگر اعضای دولت مبارزه با فساد را از خود و خانواده‌هایشان شروع کنند مشکل فساد در کشور حل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور در جمع کارکنان دولت در رابطه با نحوه مبارزه با فساد گفت: اینکه آقای رئیس‌جمهور می‌گوید کار مبارزه با فساد با بگیر و ببند از بین نمی‌رود، غلط است و اینکه عنوان کرد که کار مبارزه با فساد و پیشگیری از آن کار دولت است حرف صحیحی است و دولت باید کار مبارزه و پیشگیری از فساد را انجام دهد اما قوه قضاییه هم باید پاسداری کند که اگر دولت کارش را درست انجام نداد با مفسدین درست برخورد کند کار دولت مقابله با فساد است و کار قوه قضاییه برخورد با مفسد.

 

وی افزود: آقای رئیس‌جمهور و سایر اعضای دولت کار مقابله با فساد را از باید از همسر، فرزندان و به طور کل خانواده خود شروع کنند و اگر این کار را کنند مشکل حل می‌‌شود.

 

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: دولتمردان خودشان و خانواده‌شان را از فساد پاکسازی کنند بسیاری از مسائل حل می‌شود این کار را اول از خودشان و بعد از همسر و فرزندان و دیگر وابستگانشان شروع کنند.

 

قاضی‌زاده خاطرنشان کرد: ما ضمن استقبال از سخنان رئیس‌جمهور برای اینکه به این امر واقف است که وظیفه اصلی مبارزه با فساد برعهده دولت است توصیه می‌کنیم اعضای دولت مبارزه با فساد را از خودشان و خانواده‌هایشان و دیگر نزدیکانشان شروع کنند کل مشکل فساد در کشور حل می‌شود.

 

به گزارش فارس، روز گذشته رئیس جمهور در جمع کارکنان دولت با انتقاد از نحوه برخورد قوه قضاییه با فساد این طرز برخورد را درست ندانست و ضمن اینکه انتقادهایی متوجه دستگاه نظارتی کرد عنوان کرد که بخشی از مقابله با فساد وظیفه دولت است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار